Zabava

Šon Pen: Ne sjećam se scena u filmovima koje sam radio

Američki glimac Šon Pen, otkrio je u intervjuu za USA Today da nakon samo nedjelju dana zaboravi snimljene scene u filmovima u kojima glumi.
Šon Pen: Ne sjećam se scena u filmovima koje sam radio
Portal AnalitikaIzvor

- Iskreno, u roku od nedjelju dana nakon što završim snimanje scena filma zaboravim ih. Ne sjećam se nijedne – rekao je Pen.

Pen je dodao da pamti filmove, ali da nekad zaboravi ko je u njima glumio.

- Dešavalo mi se da vidim sebe u scenama sa glumcima za koje nisam ni znao da su bili tu – dodao je Pen.

Ipak, američki glumac se prisjetio razgovora sa Marlonom Brandom.

- Sjećam s da sam jednom razgovarao sa Marlonom Brandom, kada me pitao: „Jesi li gledao film u kojem sam glumio – „Na dokovima Nju Jorka“? Ima jedna scena u kojoj smo na zadnjem sjedištu taksija bili ja i…“ Rekao sam: „Naravno. Bili ste ti i Rod Stajger.“ On je odgovorio: „Nije…kako se zvao taj glumac?“, na šta sam ja ponovo rekao da je to Rod Stajger. Morao sam da ga ubjeđujem da je to bio Rod, da bi me on na kraju upitao: „Stvarno? Je li on još uvjek živ?“ – prisjeća se Pen.

izvor: kliker.tv

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.