Abiznis

Socijalni partneri razmatraće položaj zaposlenih u Opštini Žabljak

Sastanak Sindikalne organizacije DOO Komunalno i vodovod Žabljak, kojem su prisustvovali svi zaposleni, kao i predstavnici Lokalne samouprave Žabljak, menadžmenta tog DOO i viših organa Saveza sindikata Crne Gore, održan je danas.
Socijalni partneri razmatraće položaj zaposlenih u Opštini Žabljak
Portal AnalitikaIzvor

Na sastanku su razmatrana pitanja od bitnog značaja za ekonomsko-socijalni položaj zaposlenih tog  DOO kao i aktuelno stanje u tom  društvu.

Branko Gardašević, zamjenik Generalnog sekretara SSCG, izrazio je zahvalnost na učešću Predsjedniku Opštine Žabljak Veselinu Vukićeviću, zamjeniku Jakić Vasiliju, kao i  menadžmentu tog DOO sa izvršnim direktorom Radenkom Radulovićem, koji su ukazali na značaj  predmetne problematike i iskazali svoju spremnost da se na tripartitnoj osnovi rješavaju svi prisutni i tekući  problemi, kako u  ovom DOO, tako i svim drugim radnim sredinama.

Ovom prilikom je postignut dogovor o održavanju zajedničkog sastanka uz učešće sva tri socijalna partnera, na temu „Ekonomsko-socijalni položaj zaposlenih u Opštini Žabljak“.

 
 
 
Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.