Abiznis

Novi broj Call centra SGM banke

Novi broj Call centra Societe Generale banke Montenegro je 19900, saopšteno je iz kompanije.
Novi broj Call centra SGM banke
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Iz banke su poručili da putem tog broja klijenti mogu jednostavno doći do opštih informacija o proizvodima, uslugama ili zakazati sastanak sa ličnim bankarom.

Kako su saopštili iz banke, pozivom na ovaj broj, u bilo koje doba dana, dostupne su informacije o ekspoziturama, adresi i radnom vremenu.

„Putem automata, dostupna je i informacija o isplatama plata za zaposlene u zdravstvu, Ministarstvu unutrašnjih poslova, Vojsci Crne Gore i penzionere koji su ostvarili pravo na penziju u Crnoj Gori, Srbiji ili Bosni i Hercegovini“, navodi se u saopštenju.

Takođe, kako se dodaje, u slučaju gubljenja kartice ili njene zloupotrebe, vlasnik kartice može blokirati njeno korišćenje pozivom na isti broj, kada se nakon automatskog obavještanja upućuje na servis koji će dalje blokirati karticu klijenta.

Operateri Call centra primaju pozive od osam do 16 sati, dok su automatske informacije dostupne 24 sata.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.