Crna hronika

Policija traži ubicu Bokana

Policija je juče češljala grad u potrazi za osobom, ili više njih, koje su lišile života Željka Bokana (65) u njegovoj porodičnoj kući u Šušanju, u noći između nedjelje i ponedjeljka, objavio je Bar-info.
Policija traži ubicu Bokana
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Obdukcija je nedvosmisleno pokazala da je uzrok smrti nasilan, te da je na tijelu nađen veliki broj rana nanesenih hladnim oružjem. 

Jedinice Specijalne policije čitavog dana borave u Baru. Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se saopštenjem za javnost.

U njemu se kaže:

- Službenici Policije preduzimaju aktivnosti na rasvjetljavanju krivičnog djela koje je od strane tužilaštva okarakterisano kao teško ubistvo. U ponedjeljak oko 13:15 časova je Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Bar prijavljeno da je u porodičnoj kući u naselju Šušanj zatečeno beživotno tijelo Ž.B. Policijska patrola je obezbijedila lice mjesta, a o događaju je obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, kojim je rukovodio zamjenik višeg državnog tužioca u Podgorici. Uviđajem je konstatovano da na tijelu postoje vidne povrede. Beživotno tijelo upućeno je na obdukciju koja je izvršena u ponedjeljak veče, a čiji preliminarni nalaz ukazuje na to da je smrt lica nastupila nasilnim putem, nakon čega se zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici izjasnio o kvalifikaciji krivičnog djela - kaže se u saopštenju.

Portal Analitika