Zabava

NEDJELJNA ASTRO PROGNOZA: Vrijeme za nježnost

Razdoblje mladalačkog zanosa, borbe, takmičenja, bure, strasti, gordosti i taštine je iza nas. Strasti su se primirile. Ove nedjelje će nam najbitnija osjećanja biti stabilnost i dobra uzemljenost, kao i čvrsta povezanost sa partnerom ili materijom, u zavisnosti od okolnosti.
NEDJELJNA ASTRO PROGNOZA: Vrijeme za nježnost
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Nedjelje pred nama će biti obilježene nježnom potrebom za ljubavlju, lišenom svega žustrog i divljeg.

Vrijeme je za senzualnost, nježnu, tihu, blagu i duboku strast. Probudiće se glad za nježnim dodirima, poljupcima, pogledima, kao i potreba da se osjete mirisi, ukusi... Zbog toga nam se i apetit povećava, pa nešto češće odlazimo u kuhinju i virimo u frižider, ne mareći previše za kilograme viška jer, eto, baš nam se hoće! Posebnu radost bude fine poslastice.

Javlja se i želja za materijalnim zadovoljstvima, poklonima, znacima pažnje i ljubavi.

Sljedeće četiri nedjelje isprepletene su hedonizmom, što podrazumijeva i uživanje u muzici, slikarstvu, filmu, književnosti, svemu što donosi radost čulima. Pri kraju nedjelje počastite se toplom kupkom, idite u saunu ili na masažu. Prošetajte uz more, rijeku ili šumom. Nakon svega će, naravno, odlično doći fina ali lagana večera, vino, kolači...

Ko nije u mogućnosti da sebi priušti nešto od prethodno navedenog - biće mu na raspolaganju bujna mašta i moć vizuelizacije, koji su takođe dio aspekta (posebno za vikend).

U prilog tome ide i Merkur koji je ušao u Ribe, znak apsolutne imaginacije, podsvjesnog i hiperzenzibilnog. Nedostatak ovog aspekta je haotičnost, izgubljenost, dekoncentracija, smušenost. Čovjekovo mentalno sada najlakše odluta u neki drugi svijet, negdje gdje nema muka svakodnevnog života.

Ovo razdoblje je zato zahtjevnije za obavljanje svakodnevnih zadataka jer smo pomalo lijeni, letargični, nekako umorni od svega.

Ako se Merkur u Ribama pita - najpametnije je ćutati, posebno početkom sedmice kada je u nepovoljnom aspektu sa Saturnom; to vrijeme valja iskoristiti za povlačenje, osluškivanje, kontemplaciju, meditaciju i ostale metode poniranja u sebe.

Venera je u Biku. Zato mazite se, pazite, grlite, ljubite, volite - riječi samo mogu da pokvare atmosferu - a i vrijeme je kad lako možemo izgovoriti nešto neumjesno, besmisleno, glupo...

Izvor: Lovesensa.rs;foto: wannabemagazine.com

Portal Analitika