Zabava

Stvari koje muškarci potajno vole, a sramota ih je da priznaju

Žena koja je uspješna u sportu i zna da zamijeni gume na automobilu, nema razloga da se stidi. Otvaranje piva upaljačem predstavlja najveći uspjeh i daje neopisivi osjećaj zadovoljstva. Na kraju krajeva žena umije, i može dosta toga.
Stvari koje muškarci potajno vole, a sramota ih je da priznaju
Portal AnalitikaIzvor

Ako situaciju sagledamo iz drugog ugla, muškarci u želji da izgledaju što muževnije izbjegavaju „ženske poslove“ koji ih zapravo u očima dama čine i te kako privlačnim.

Evo šest stvari koje bi žene voljele da muškarci češće praktikuju:

1. Kuvanje

Tvorac floskule “ženi je mjesto u kuhinji“ griješi iz milion razloga. Ništa ne može da “raspali“ vatru kao muškarac koji dobro kuva.

2. Plakanje

“Muškarci ne plaču“ je još jedna floskula, naročito specifična za konzervativna okruženja. Iako plakanje ni na jednom licu ne stoji lijepo, osjećajan muškarac zaslužuje nježni zagrljaj.

3. Muškarac koji umije sa djecom

Zahvaljujući socijalnoj mreži Instagram svjedoci smo sjajnih i duhovitih slika očeva i njihove djece. Dragi muškarci ako umijete sa djecom ovo je ogroman plus, i na ovaj način momentalno dobijate mjesto u vrhu top liste 'muškaraca za poželjeti'.

4. Poznavanje pop kulture

Život ne čine samo teške epizode, potrebno je s vremena na vrijeme napraviti pauzu i prodiskutovati o aktuelnostima iz svijeta šou-biznisa i o nekim laganim temama. Ukoliko vas muškarac zabavlja temama o poznatim ličnostima, imaćete materijala za pohvalu svojim prijateljima.

5. Osjećaj za dekoraciju

Ako planirate da živite sa izabranikom vašeg srca od velikog značaja je da unutrašnji dizajin ne krase sudovi i prljav muški veš. Lijepo uređen prostor govori o dobrom ukusu i njegovoj životnoj determinaciji.

6. On mora da vodi računa o sebi

Nema ništa ljepše od muškarca koji vodi računa o svom izgledu i ličnoj higijeni. Ukoliko je vaš izabranik takav, prava ste srećnica.

Super Žena

Portal Analitika