Košarka

Hajdana Radunović u Partizanu

Za Hajdanu Radunović definitivno ne postoje granice - iskusna košarkašica, kako Arena saznaje, potpisala je do kraja sezone ugovor sa ekipom Partizana.
Hajdana Radunović u Partizanu
Portal AnalitikaIzvor

Prva kapitenka crnogorske reprezentacije, koja je prije samo tri dana bila meč viner u utakmici za treće mjesto Regionalne lige, kada je pogodila uz faul sedam sekundi prije kraja produžetka i ekipi Budućnost Volkana donijela istorijsku pobjedu za najveći klupski uspjeh, na taj način vraća se u redove ,,crno-bijelih“, čiji je dres nosila u dva navrata, a posljednji put u prvom dijelu prošle sezone, kada je i bila jedna od najkorisnijih igračica regionalnog takmičenja.

Majstor pod koševima sezonu je počela u grčkom Atinaikosu, a sredinom januara potpisala je ugovor sa Podgoričankama. Povratak u matični klub, nakon 21. godine, za Hajdanu Radunović završen je nastupom u Regionalnoj ligi, jer je bila registrovana samo za ovo takmičenje, a iznenada je uslijedio poziv iz Partizana kako bi pomogla Beograđankama u plej-ofu Srbije.

Igračica sa prilično bogatom karijerom, tokom koje je nastupala u Srbiji, Americi, Francuskoj, Mađarskoj, Poljskoj, Izraelu, Italiji, Češkoj i Grčkoj, za ,,plave” je debitovala upravo protiv Partizana 4.februara, a već danas ponovo će biti u ,,crno-bijeloj” opremi, jer Beograđanke igraju prvi meč polufinalne serije plejofa protiv Vojvodine.

Portal Analitika