Crna hronika

Ranjeni Popović iz Bara prebačen u Klinički centar Crne Gore

Baranin Petar Popović (24), koji je ranjen sa više hitaca danas oko 15:30 minuta, upućen je u Klinički centar Podgorica, novinarima je potvrdio hirurg dr Dragan Tomanović.
Ranjeni Popović iz Bara prebačen u Klinički centar Crne Gore
gordana borović
gordana borovićAutor
Portal AnalitikaIzvor

“Dovezen je u stanju šoka, besvjesnom  stanju. Noga mu je ugrožena. Nakon ukazane ljekarske pomoći u Opštoj bolnici upućen je u Podgoricu”, rekao je on.
 
Ranjenog Popovića je drug povezao privatnim vozilom u barsku bolnicu. Popović je ranjen u donje ekstremitete i butnu kost. Nepuni sat nakon ranjavanja, on je izgubio svijest zbog obilnog krvarenja. Ljekari su ga medicinski zbrinuli u Opštoj bolnici Bar.

bar1ok
 
Očevici kažu da je Popović  šetao sa drugom, i kad su bili na ulici između zgrade barske Policije i Agencije državne bezbednosti, sa parkinga, maloljetnik je iz neposredne blizine pucao na Popovića.
 
Prema riječima svedoka nemilog događaja, on je ispalio pet hitaca, napravio pauzu i pucao još jednom. Sve se to dešavalo na očigled Popovićevog druga i žene koja je samo nekoliko minuta ranije sa djetetom izašla iz vozila.

Nastala je vriska i panika, a vrlo brzo stigla je i policija. Popovićev prijatelj uspaničeno je tražio ženi da pozajmi auto da bi prevezao ranjenog prijatelja do bolnice. Sve se izdešavalo nevjerovatnom brzinom, naočigled desetak svjedoka.
 
Nakon što je Popović dovezen u Opštu bolnicu Bar, grupa njegovih prijatelja je polomila stakla na ulaznim vratima ispred prijemne  ambulante i intenzivne njege. Kad je mladić  razbio staklo ispred intenzivne njege, komadići su zasuli hirurga dr Dragana Tomanovića, koji je, srećom, izbjegao povrede.
 
Iz uprave Bolnice najavili su da će se ovim povodom obratiti javnosti posebnim saopštenjem.

(barinfo.me)

Portal Analitika