Vaterpolo

PEROVIĆ: Oscilacije u igri su bile ogromne

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Ranko Perović kazao je nakon ubjedljvog poraza od Italije 16:8 u Đenovi da u ovom sastavu nijesmo uspjeli da pariramo ''azurima'' na pravi način.
PEROVIĆ: Oscilacije u igri su bile ogromne
Portal AnalitikaIzvor

''Dobro smo počeli utakmicu, četvrtinu ipo smo odigrali dobro. Onda smo primili tri laka gola, i u ovom sastavu nijesmo uspjeli da im odgovorimo na pravi način. Oscilacije su bile ogromne u igri, pogotovo kod mlađih igrača koji su večeras bili impresionirani ambijentom i pritiskom, i nijesu se najbolje snašli u Đenovi. Imali smo dosta situacija sa igračem više, ali je realizacija bila slaba. Nije karakteristično za nas da primimo toliko puno golova. Nijesmo odigrali utakmicu na nivou, ali s obzirom na sastav koji imamo, i podatak da mladi dobijaju više prostora, te oscilacije su normalne. Nadam se da ćemo izvući neke koristi iz ovoga. Bilo je tu i pozitivnih stvari, ali kad se sve sabere loš utisak. Nadam se da ćemo protiv Hrvatske igrati u jačem sastavu.''

Jedan od uzroka poraza je i jako loša odbrana.

''Primili smo dosta lakih golova. Imali su jako dobru realizaciju za razliku od nas. Međutim, skupimo se dan prije utakmice, imali smo dugo i naporno putovanje, i to su neke stvari koje utiču na rezultat. Odlučili smo se za mlađe igrače i to moramo izgurati do kraja. Nije bio naš dan.Protiv Hrvata očekujem tešku utakmicu, Hrvatska je jaka, ali ćemo i mi igrati u jačem sastavu. Očekujem bolje izdanje nego večeras'', kazao je Perović.

Meč sa Hrvatskom zakazan je za petak u Budvi od 18 sati.

Portal Analitika