Protokol

Pajović – Brimo: Neophodnet reforme bezbjednosnih službi

Predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović se sastao sa ambasadorkom Francuske Veronik Brimo i tom prilikom su razmijenjena mišljenja o političkoj i ekonomskoj situaciji u zemlji, kao i važnosti integracionih procesa Crne Gore.
Pajović – Brimo: Neophodnet reforme bezbjednosnih službi
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Pozitivne, tokom sastanaka Pajović je naglasio da je Pozitivna okrenuta evropskim vrijednostima, te da snažno podržava evroatlanski put Crne Gore.

Predsjednik Pozitivne je istako neophodnost reforme bezbjednosnih službi, ozbiljne borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, kako bi se uspostavila puna vladavina prava, što je bitan preduslov za pristupanje EU i NATO kao i snažni ekonomski razvoj Crne Gore.

Prilikom susreta sa ambasadorkom Francuske, Pajović je upoznao Brimo sa programskim ciljevima Pozitivne Crne Gore, kao i djelovanju i radu predstavnika stranke u parlamentu.

Predsjednik Pajović se takođe, danas, sastao i sa otpravnikom poslova Ambasade Republike Češke Petr Šmejkalom. Na sastanku je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji kao i o ekonomskoj saradnji dvije zemlje i važnosti dodatnog unaprijeđenja bilateralnih odnosa.

Sastancima je prisustvovala Marija Martinović, sekretarka za međunarodne odnose Pozitivne Crne Gore.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
m musika
17.03.2015. 23:11

Da Pajovic nije rodjak njene ekselencije,nevjerovatno lice.

1
0