Zabava

Ovakve žene su najaktivnije i najviše misle o seksu

Rezultati nedavnog istraživanja pokazali su da plavuše o seksu razmišljaju najviše, a čak 27 odsto to čini nekoliko puta nedjeljno, za razliku od brineti i crnki.
Ovakve žene su najaktivnije i najviše misle o seksu
Portal AnalitikaIzvor

Istraživači, koji su sproveli studiju o povezanosti boje kose sa seksom, tvrde da su plavuše predodređene za seks. 

Naime, njihovi rezultati su pokazali da one o seksu misle najviše, čak 27 odsto njih to radi nekoliko puta nedjeljno, za razliku od 24 odsto brineta i 22 odsto crnki. 

Ne samo da plavuše najviše misle o seksu, već su i najaktivnije u krevetu, pa je tako 60 odsto njih isprobalo seks na jedno veče, a za petama su im crvenokose sa 58 odsto, a crnke 43 odsto. 

Samim tim plavuše prednjače i u broju seksualnih partnera tokom života, pa ih u prosjeku imaju 10, crvenokose 9, dok brinete i crnke imaju 8. (Žena)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.