Region

Vučić: Imam dokaze da Mišković stoji iza kampanje koja se vodi protiv mene

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da ima dokaze da biznismen Miroslav Mišković stoji iza kampanje koja se vodi protiv njega.
Vučić: Imam dokaze da Mišković stoji iza kampanje koja se vodi protiv mene
Portal AnalitikaIzvor

Vučić je poručio da Srbija više nije tajkunska država, te da će njemu zapovijedati samo narod na izborima.

Odgovarajući na pitanje novinara u Obrenovcu kako komentariše navode pojedinih medija da Mišković stoji iza određenih protesta protiv njega, Vučić je rekao da je Mišković iza mnogih stvari i da tu nema iznenađenja.

''Čovjek ide po spisku i gleda ko god negdje nešto ima da kaže protiv mene, kaže mu da bi da pomogne, ali da samo malo jače to kaže protiv Vučića'', istakao je on naglasivši da za takve tvrdnje posjeduje i dokaze.

''Ja sam predsjednik vlade i s tim se ne igram'', podvukao je Vučić dodavši da je spreman da pokaže dokaze za svoje tvrdnje svim nadlžnim organima.

On je dodao da problem u Srbiji predstavljaju Mišković i njegovi tajkuni, ''oni koji su suštinski upravljali ovom zemljom''.

''To je zato što više nema kredita koje mogu da povuku da država plaća od 100 -200 miliona na kraju svake godine. Ovo nije više tajkunska država. Meni ne naređuju tajkuni, meni zapovjeda samo narod na izborima i u tome je suštinska razlika i tako ćemo se ponašati i ubuduće'', rekao je Vučić.

Izvor: b92.net

Portal Analitika