Turizam

NTO na sajmu turizma u Moskvi

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, lokalnim turističkim organizacijama, turističkom privredom i strateškim partnerima crnogorskog turizma, učestvovaće na 22. Međunarodnom sajmu turizma “MITT 2015”, koji se održava od 18-21. marta u Moskvi.
NTO na sajmu turizma u Moskvi
Portal AnalitikaIzvor

Crnogorsku delegaciju će predvoditi državni sekretar za turizam Predrag Jelušić i direktorica NTO CG Željka Radak Kukavičić, koji će tokom trajanja sajma održati sastanke sa predstavnicima ruskih turoperatora, investitora i agencija.

MITT je najveći sajam turizma u Rusiji i jedan od najznačajnijih turističkih sajmova na svijetu. S obzirom na to da okuplja profesionalce iz oblasti turizma i putovanja, predstavlja odličnu platformu za promovisanje turističke ponude naše zemlje na tržištu Rusije.

Sa preko 2000 izlagača iz oko 200 destinacija, od kojih su 74 odsto turistički agenti i turoperatori, MITT je ključno mjesto za turističke kompanije i destinacije koje žele da se predstave i sklope nove ugovore sa agencijama i turoperatorima na ovom značajnom emitivnom tržištu.

Sajam okuplja lidere iz oblasti turizma- izvršne direktore kompanija, rukovodioce, predstavnike vlada, menadžere, koji imaju važnu ulogu u turističkoj industriji, stoga je i prilika da se razmijene iskustva, prodiskutuju aktuelne teme i najnoviji trendovi, kao i da se definišu prioriteti razvoja turističke industrije.    

 
 
 
Portal Analitika