Društvo

Coca-Cola Hellenic Crna Gora i ove godine pokreće program ljetnjih praksi

Zainteresovani studenti završnih godina, diplomci koji su studije završili u prethodne dvije godine i polaznici master studija crnogorskih fakulteta do 4. maja mogu da se prijave za program ljetnje prakse Coke Summership, koji organizuje kompanija Coca-Cola Hellenic Crna Gora, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.
Coca-Cola Hellenic Crna Gora i ove godine pokreće program ljetnjih praksi
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Prijavljivanje kandidata moguće je popunjavanjem formulara na sajtu www.cokesummership.com. Nakon organizovane selekcije, izabrani kandidati obaviće ljetnju praksu u kompaniji tokom jula i avgusta. 

Coke Summership se u Crnoj Gori ove godine organizuje drugi put, a ima za cilj da stečena teorijska znanja kandidata nadogradi praktičnim i omogući im sticanje relevantnog profesionalnog iskustva.

Polaznik prvog Coke Summership programa, Milosav Miličić, kaže da je prošle godine ovom praksom stekao dragocjeno iskustvo i preporučuje mladima da se prijave i pomjere svoje profesionalne granice.

„Iskustvo sa Coke Summership-a predstavlja radikalan zaokret u odnosu na uobičajene prakse, najviše zahvaljujući pristupu koji spaja teoriju i praktično znanje na terenu. Zahvaljujući ovom programu, stekli smo uvid u zdravo, društveno odrgovorno ali i uspješno poslovanje. Kao najvažnije iskustvo izdvojio bih to što smo od iskusnih kolega iz kompanije Coca-Cola Hellenic Crna Gora naučili kako da sprovodimo ideje usmjerene na unaprjeđenje poslovanja i koliki je značaj komunikacije među zaposlenima za ostvarivanje postavljenih ciljeva“, rekao je Miličić.

Vještine poput upravljanja projektima i prezentovanja, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom, samo su neke od oblasti u kojima se polaznici Coke Summership programa dodatno usavršavaju. Svi studenti koji uspješno prođu program dobijaju sertifikat o završenoj praksi i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic Crna Gora.

Dodatne informacije o Coke Summership ljetnjoj praksi možete pronaći na sajtu www.cokesummership.com.

Portal Analitika