Društvo

Coca-Cola Hellenic Crna Gora i ove godine pokreće program ljetnjih praksi

Zainteresovani studenti završnih godina, diplomci koji su studije završili u prethodne dvije godine i polaznici master studija crnogorskih fakulteta do 4. maja mogu da se prijave za program ljetnje prakse Coke Summership, koji organizuje kompanija Coca-Cola Hellenic Crna Gora, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.
Coca-Cola Hellenic Crna Gora i ove godine pokreće program ljetnjih praksi
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Prijavljivanje kandidata moguće je popunjavanjem formulara na sajtu www.cokesummership.com. Nakon organizovane selekcije, izabrani kandidati obaviće ljetnju praksu u kompaniji tokom jula i avgusta. 

Coke Summership se u Crnoj Gori ove godine organizuje drugi put, a ima za cilj da stečena teorijska znanja kandidata nadogradi praktičnim i omogući im sticanje relevantnog profesionalnog iskustva.

Polaznik prvog Coke Summership programa, Milosav Miličić, kaže da je prošle godine ovom praksom stekao dragocjeno iskustvo i preporučuje mladima da se prijave i pomjere svoje profesionalne granice.

„Iskustvo sa Coke Summership-a predstavlja radikalan zaokret u odnosu na uobičajene prakse, najviše zahvaljujući pristupu koji spaja teoriju i praktično znanje na terenu. Zahvaljujući ovom programu, stekli smo uvid u zdravo, društveno odrgovorno ali i uspješno poslovanje. Kao najvažnije iskustvo izdvojio bih to što smo od iskusnih kolega iz kompanije Coca-Cola Hellenic Crna Gora naučili kako da sprovodimo ideje usmjerene na unaprjeđenje poslovanja i koliki je značaj komunikacije među zaposlenima za ostvarivanje postavljenih ciljeva“, rekao je Miličić.

Vještine poput upravljanja projektima i prezentovanja, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom, samo su neke od oblasti u kojima se polaznici Coke Summership programa dodatno usavršavaju. Svi studenti koji uspješno prođu program dobijaju sertifikat o završenoj praksi i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic Crna Gora.

Dodatne informacije o Coke Summership ljetnjoj praksi možete pronaći na sajtu www.cokesummership.com.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
A Analitičar
18.03.2015. 20:57

Imenica "praksa" nema množinu. A, i da ima bilo bi "praksa" (akcenat na prvo "a").

0
0