Region

Ubistvo i samoubistvo: Crvena ruža između dva beživotna tijela

U blizini Sanskog Mosta otkrivena su u nedjelju beživotna tijela Bogdana Popovića (67) i Janje Bijeljin (29), koji su živjeli u okolini Bačke Palanke.
Ubistvo i samoubistvo: Crvena ruža između dva beživotna tijela
Portal AnalitikaIzvor

Istraga, ali i svjedočenja meštana navode na zaključak da je Bogdan ubio svoju ljubavnicu, a zatim izvršio samoubistvo. Muškarac koji je slučajno naišao na beživotna tijela prošlog vikenda došao je u Kozin sa porodicom u obilazak imanja. Kako saznaje Blic, policija je na licu mjesta pronašla i pištolj iz koga je pucano. Pored tela Bogdana i Janje je pronađena crvena ruža.
 „Nakon uviđaja konstatovano je da je šezdesetsedmogodišnjak iz Obrovca, kod Bačke Palanke, hicem iz pištolja ‘zastava M57‘ ubio dvadesetdevetogodišnjakinju iz Obrovca, a da je poslije toga i sebi pucao u grudi”, kažu u MUP Unsko-sanskog kantona. 
 Njih dvoje su u selu Kozin, udaljenom tridesetak kilometara od Sanskog Mosta, boravili od 11. marta, gde je Bogdan živio prije rata. Tokom devedesetih otišao je u Srbiju, ali je posjećivao rodni kraj. Devojka je rođena u Gradačcu, ali je i ona posljednjih godina živjela u Bačkoj Palanci.
 - Njihova tijela pronađena su ispod stabla, kod potoka, u blizini kuća. Sumnja se da se tragedija dogodila prije nekoliko dana, a da su tijela tek sada pronađena – kaže za “Blic” izvor iz istrage.

Portal Analitika