Društvo

Roditelji inficiranih beba ne odustaju od zahtjeva

Roditelji beba inficiranih u bjelopoljskoj bolnici, koji već peti dan štrajkuju glađu, poručili su da neće odustati od zahtjeva, iako im je, kako kažu, sve teže.
Roditelji inficiranih beba ne odustaju od zahtjeva
Portal AnalitikaIzvor

Slaviša Knežević, Eldin Salemović, Predrag Karišik, Vučić Rakonjac i Ivica Ignjatović štrajkuju glađu ispred bjelopoljske bolnice, traže da se suspenduju bivši direktor bolnice, Tomislav Jeremić i načelnici Neonatologije i Ginekologije, Haka Tahirović i Zvonko Puletić.

Knežević, čija je beba preminula, kazao je agenciji MINA da su još jednu noć pred Opštom bolnicom dobro proveli, ali da malaksavaju.

„Noć smo dobro proveli, jer nije bilo hladno kao prethodne noći, ali malaksavamo”, kazao je Knežević.

On je dodao da od štrajka neće odustati.

„Štrajkujemo i nastavljamo štrajk do ispunjenja naših zahtjeva”, kazao je on.

Na pitanje da li je neko od nadležnih dolazio da ih obiđe, Knežević je rekao da su ih posjetili vršilac dužnosti direktora bolnice, Biserka Bilatović, vršilac dužnosti načelnika Ginekološko akušerskog odjeljenja, Ivan Bošković i gradonačelnik opštine, Aleksandar Žurić.

“Oni su kazali da mora da se nađe rješenje”, rekao je Knežević.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
N Nis
17.03.2015. 13:17

Da li ovi znaju da se Dražin front, po čijem nalogu štrajkuju, raspada? A šator im služi da smažu bureke da ih niko ne vidi!

5
1