Muzika

Poslušajte novu pjesmu grupe "The Prodigy"

Nakon objavljivanja eksplozivne numere “Nasty”, koja najavljuje izlazak šestog studijskog izdanja “The Day is my Enemy”, ovogodišnje zvijezde Sea Dance festivala, The Prodigy su obradovali svoje fanove još jednom novom pjesmom sa izlazećeg albuma. U pitanju je energična “Wall of Death” koju je bend sinoć objavio na svom Facebook profilu, a koju je za samo sat vremena preslušalo oko šest hiljada oduševljenih fanova.
Poslušajte novu pjesmu grupe "The Prodigy"
Portal AnalitikaIzvor

Još jednom, The Prodigy su potvrdili da su beskompromisni bend, iznova stvarajući numere koje postaju himne cijelih generacija.

Da sve bude mnogo zanimljivije, od 16. do 22. marta svi fanovi ovo kultnog sastava moći će na Twitter-u da im postavljaju pitanja, koristeći hashtag #AskTheProdigy. U ponedjeljak 23. marta bend će odgovarati na odabrana pitanja u živom prenosu, putem lajv platforme twitch.tv Tako da ako ste htjeli da se obratite Prodigy-ju, sada je trenutak.

The Prodigy, će u srijedu 15. jula premijerno nastupiti na Main bini Sea Dance festivala, a to će ujedno biti i svjetska ekskluziva za Crnu Goru, jer će The Prodigy u okviru svjetske turneje povodom promocije novog albuma svirati samo na odabranim, najvećim evropskim i svjetskim festivalima. Šesto studijsko izdanje pod nazivom „The Day Is My Enemy“ izlazi 30. marta.

 

Portal Analitika