Abiznis

Toyota Auris za najsrećnijeg pripejd korisnika

Pripejd korisnici Telenora Crna Gora od danas imaju mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri „Srećna dopuna" i osvoje veliki broj nagrada. Svakog sata šest srećnih dobitnika očekuje dopuna od 3 eura, svakog dana jedan korisnik dobija 4G telefon Huawei Y550, a svake nedjelje iPhone 6, dok će na kraju nagrade igre, jedan korisnik postati vlasnik automobila Toyota Auris.
Toyota Auris za najsrećnijeg pripejd korisnika
Portal AnalitikaIzvor

"Telenor uvijek misli i na svoje priprejd korisnike, a „Srećna dopuna“ je jedan od načina da se korisnici zabave i da ih mi nagradimo za vjernost. Svaka dopuna preko tri eura automatski kandiduje korisnika za izvlačenje jedne od nagrada, i svi oni će dobiti propratni SMS sa informacijom o nagradnoj igri. U izvlačenju za Toyotu Auris učestvovaće svi korisnici koji su bili kandidovani za satne, dnevne i nedjeljne nagrade“, saopšteno je iz kompanije.

Svi novoaktivirani korisnici u promotivnom periodu direktno se kandiduju za glavnu nagradu, a dobijaju i mogućnost da besplatno aktiviraju prvi nedjeljni dodatak„Dodaj sve“.

Srećni dobitnici dobiće SMS obavještenja, dok svi korisnici spisak dobitnika mogu provjeritina www.telenor.me/pwg.

Nagradna igra će trajati do 30. aprila 2015. godine, do ponoći. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.