Politika

Pajović: Opoziciji potrebni racionalni i pragmatični stavovi

Proces atomiziranja opozicione scene nije dobar i opoziciji su potrebni realni, racionalni i pragmatični stavovi, jer je to preduslov za demokratsku smjenu Demokratske partije socijalista (DPS), poručio je predsjednik Pozitivne Crne Gore, Darko Pajović.
Pajović: Opoziciji potrebni racionalni i pragmatični stavovi
Portal AnalitikaIzvor

„Pozitivna je obavila konsultacije sa nekim parlamentarnim i vanparlamentarnim subjektima, sa ciljem snaženja integrativnih impulsa, nasuprot političkoj destrukciji koju jednako snažno forsiraju DPS i neki medijski tajkuni“, rekao je Pajović za Pobjedu.

Prema njegovim riječima, motivi DPS-a su jasni, a to je unošenje opšte apatije kako bi lakše dobili izbore.

On je ocijenio da proces atomiziranja opozicione scene nije dobar i destimulišući je za građane koji žele promjene. „Nemam dilemu da DPS-u najviše ide u prilog usitnjavanje opozicije i uzajamno prozivanje ko je prava, a ko kriva opozicija“.

„Opoziciji su potrebni realni, racionalni i pragmatični stavovi jer je to preduslov za demokratsku smjenu DPS-a. Ako ih ne bude imala, imaćemo još jedan talas izjava u kojima se otrovne strelice odapinju na sve strane, a koje u javnosti šalju poruku frustracije i nesposobnosti da se smijeni vlast“, kazao je Pajović.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
L L Dabanović
17.03.2015. 10:38

Svi vi iz demokrate Pozitivne,Pravedne,CDU i URA nemate ni stabilnost ni toliko uma da se suprostavite DPS-u.A već se i vidi da će te se prije utopit u prosrpske i proreginske čete nego postat prava opozicija i čuvari crnogorskih građana i države. Pa jedini je način u ovakvoj situaciji priključit se vladajućoj koaliciji.Pa iz te pozicije uticat koliko se može za bolju vladu i državu.A i iz takve koalicije-ako vas je stvarno stalo do države i građana-siguran sam da će te doprinijet da se u ilegalu brzo stave zlotvori dtžave i crnogorstva a građanima ušparaju one dobre pare koje primaju za šetanje i anticrnogorstvo po parlamentu.

1
0
g g. Dabanovicu
17.03.2015. 13:54

Da su mirnija vremena i bez korupcije ,koja ima predznak zastite stecenih interesa ,to bi moglo tako.Ovako procrnogorska opozicija mora stvorit jako jezgro van sadasnjih vladajucih krugova ,pa nakon toga ujedinjena i organizovana pokusat spasit sto se moze spasit .Sve je predaleko poslo jer stetocine treba atomizirat i odbacit plus odgovornost kao naravoucenije da se ponovo nebi uvukle u vlast.

0
0