AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza.
AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju
Portal AnalitikaIzvor

U sjevernim predjelima magla mjestimično smanjuje vidljivost po kotlinama i duž rijeka, a u usjecima su mogući sitniji odroni.

Na putu Cetinje-Budva saobraćaj je obustavljen zbog klizišta u mjestu Markovići, a vozačima se savjetuje da koriste put kroz tunel Sozina, preko Paštrovačke gore i Cetinje-Njeguši-Kotor.

Kamionima sa prikolicom i šleperima nije dozvoljeno kretanje na putevima Pljevlja-Đurđevića Tara, Đurđevića Tara-Mojkovac, Pljevlja-Metaljka, Šavnik-Žabljak i Plužine-Šćepan polje.

Na magistralnom putu M-4 dionica Lipci-Grahovo u mjestu Donje Krivošije režim saobraćaja je, zbog radova, promijenjen sa tri na dvije saobraćajne trake, a dolaziće i do desetominutnih prekida za sve vrste vozila od deset do 11 i od 15 do 16 sati.

Na magistralnom putu Bar-Ulcinj, na lokalitetu Kruče, zbog sanacije klizišta promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Portal Analitika