Politika

Danilović najvjerovatnije napušta i Novu

Zamjenik predsjednika Nove srpske demokratije Goran Danilović u narednih nekoliko dana najvjerovatnije će objelodaniti odluku da napušta tu stranku, saznaje Pobjeda.
Danilović najvjerovatnije napušta i Novu
Portal AnalitikaIzvor

Danilović je u intervjuu za jučerašnji Dan kazao da će podnijeti ostavku na funkciju šefa poslaničkog kluba DF-a i da neće više biti poslanik te političke grupacije, ali se nije precizno izjasnio o svom statusu u Novoj.

Danilović je u kratkoj izjavi za Pobjedu kazao da će se o svom statusu izjasniti nakon sjednice najvećeg organa u stranci.

"O onome što se tiče Nove govoriću tek nakon sjednice GO stranke", rekao je Danilović.

Više izvora Pobjede iz Demokratskog fronta reklo je ovom listu da je Danilović odluku da napusti Novu indirektno saopštio i na sjednici Predsjedništva Demokratskog fronta na kojoj je i bivši predsjednik DFa Miodrag Lekić rekao da se povlači iz tog saveza. Danilović je na toj sjednici kazao da govori u lično ime, a ne u ime svoje stranke.

"Moji politički stavovi su u značajnoj manjini u Predsjedništvu Nove srpske demokratije. Ovo što sada saopštavam to su moji lični stavovi. O svojoj političkoj sudbini će odlučiti nakon što Lekić izađe sa svojim stavom", rekao je Danilović nagovještavajući svoj odlazak iz Nove, tvrde izvori Pobjede.

 

Portal Analitika