Crna hronika

Smrt Nikoline Ljiljanić nastupila usljed utopljenja

Obdukcioni nalaz tijela petnaestogodišnje Nikoline Ljiljanić pokazao je da je njena smrt nastupila usljed utopljenja.
Smrt Nikoline Ljiljanić nastupila usljed utopljenja
Portal AnalitikaIzvor

Kako je “Danu” potvrđeno iz tužilaštva, na njenom tijelu nije bilo tragova nasilja, pa je konstatovano da smrt nije nastupila nasilnim putem.

Djevojčica je nestala 23. januara u kasnim večernjim satima, a njeno beživotno tijelo prekjuče su pronašli njen otac i brat u mjestu Blatine u Danilovgradu.

Danima nakon njenog nestanka, mještani Danilovgrada i Lazina, pripadnici policije i Službe zaštite pretraživali su teren u potrazio za Nikolinom. Tokom istrage o njenom nestanku, policija je obavila razgovore sa rodbinom i Nikolininim prijateljima, ali opipljivog traga nije bilo.

Nedugo nakon njenog nestanka, Interpol Podgorica je raspisao međunarodnu potragu za petnaestogodišnjom Danilovgrađankom.

U kapeli u Novom Selu nadomak Danilovgrada porodica Nikoline Ljiljanić juče je primala saučešće, a u mimohodu pored odra nesrećne djevojčice prošli su brojni građani Danilovgrada, ali i Podgorice. Svi oni su sa nevjericom primili vijest o petnaestogodišnjoj djevojčici čije je tijelo prije dva dana pronađeno u Zeti u Blatinama.

Nikolina Ljiljanić je nestala 23. januara, a skoro dva mjeseca trajala je potraga njenih najbližih, ali i brojnih mještana Danilovgrada. U potragu za Nikolino bila je uključena policija, kao i ostale nadležne službe iz Danilovgrada i Crne Gore.

Njeno tijelo u Zeti prije dva dana pronašao je otac Radomir. Sa grupom rođaka on je danima pretraživao obalu Zete i nakon što je nivo vode opao u nedjelju je i pronašao tijelo svoje kćerke.

 

Portal Analitika