Abiznis

TO Budva na sajmu turizma u Moskvi

Turistička organizacija opštine Budva predstaviće ponudu budvanske rivijere na 22. Međunarodnom sajmu turizma u Moskvi od 18. do 21. marta 2015. godine.
TO Budva na sajmu turizma u Moskvi
Portal AnalitikaIzvor

Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, pored Turističke organizacije opštine Budva, svoju ponudu predstavljaju lokalne turističke organizacije Bara, Tivta i Ulcinja, Montenegro Airlines, crnogorski hotelijeri HG “Montenegro Stars” i “Budvanska Rivijera”, “Beppler & Jacobson”, hoteli “Queen of Montenegro“, „Maestral“, „Monte Casa“, turoperator „R-Tours Montenegro“, Fly Montenegro, kao i turistička agencija “Kompas Montenegro”.

U toku 2014. godine u Budvi je boravilo 220.445 turista iz Rusije, što je za 6% više nego u 2013. godini, koji su ostvarili 1.638.221 noćenja.

Na sajmu turizma u Moskvi planirani su brojni sastanci sa turoperatorima i predstavnicima turističkih agencija. Posjetiocima štanda biće ponuđen raznovrstan materijal na ruskom jeziku uz pomoć koga će se moći upoznati sa kompletnom ponudom budvanske rivijere za 2015. godinu.

Sajam turizma u Moskvi okuplja 2.056 izlagača iz 198 destinacija svijeta, a očekuje se da će sajam posetiti preko 70.000 posjetilaca.

Portal Analitika