Sci/Tech

Predstavljeni Spark.me 2015. zvanični blogeri

Spark.me, jedna od najvećih regionalnih marketing konferencija, održaće se po treći put 31. maja i 01. juna 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.
Predstavljeni Spark.me 2015. zvanični blogeri
Portal AnalitikaIzvor
Predstavljamo vam Spark.me 2015 zvanične blogere:
 
Nikola Jovanović (Srbija) –  Izvršni direktor u Berzi znanja. Društveno preduzetništvo u Habčetu. Konsultant za HR, CSR i onlajn marketing u Tuturutu konsaltingu. Mašta o stvaranju novog, drugačijeg obrazovnog sistema
 
Hana Kazazović (Bosna i Hercegovina) – Community Manager u Prime Communications, agenciji za odnose s javnošću i marketing. Jedan od osnivača “Zenica-Online”, internet magazina o njenom rodnom gradu.
 
Matt Lambert (SAD, Crna Gora) – Community Developer u Meanderbug.com, startapu koji promoviše održivi turizam u Južnoj Evropi. Pripovjedač u DiskorsProjekt.com. Zaljubljenik u kafu.
 
Miloš Đajić (Srbija) - Predsjednik Upravnog odbora Centra modernih veština. Aktivista u duši.
 
Jelena Močević (Bosna i Hercegovina, Francuska) - Rukovodilac projekta Evropski dani nasljeđa, Savjet Evrope. Zanesenjak društvenih medija. Strastveno zaljubljena u ideju pomaganja ljudima putem tehnologije. 
 
Dragana Nikolić (Srbija) - Onlajn marketing menadžer u HORISEN Marketing Technology. Brend novinar. Istraživač digitalnih medija.
 
Petra Slanič (Slovenija) - Radi na području novih medija u UNICEF Slovenija. Pokušava da napravi svijet boljim mjestom.
 
Snežana Subotić (Srbija) – Konsultant/trener u One2Grow ageniji. PR menadžer za TEDxBelgradeWomen i TEDxNoviSad. 
 
Una Zabunov (Srbija) - Menadžer za digitalni marketing u kompaniji Telekom Srbija.
 
Dajana Šipraga Zlojutro (Bosna i Hercegovina) – Socialni radnik. Porodična terapeutkinja. Biciklistkinja. Mama.
Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.