Politika

KRIVOKAPIĆ - STEFANOVIĆ: Kriminal zajednički izazov i prijetnja

Saradnja Crne Gore i Republike Srbije dobra na svim nivoima, sa prostorom da dalje unaprijeđenje, ocijenili su tokom sastanka predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić i ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojša Stefanović.
KRIVOKAPIĆ - STEFANOVIĆ: Kriminal zajednički izazov i prijetnja
Portal AnalitikaIzvor

Krivokapić je tokom sastanka sa srpskim ministrom unutrašnjih poslova Stefanovićem ocijenio da su strukture koje djeluju van zakona posebno uvezane i koordinisane na ovom prostoru Zapadnog Balkana.

"To su zajednički izazovi i zajedničke prijetnje. Koliko budu države snažne toliko će biti naši građani sigurni i bezbjedni, a standardi koji proističu iz poglavlja 23 i 24 dostignuti", poručio je Krivokapić.

Ministar unutrašnjih poslova RS Nebojša Stefanović je ocijenio da policijske službe dvije države imaju dobru saradnju, što je veoma važno sa aspekta razmjene podataka koji rezultiraju efikasnim preventivnim mjerama.

Sastanku je prisustvovao i Zoran Bingulac ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.