Politika

Pozitivna osnovala Opštinski odbor na Žabljaku

Pozitivna Crna Gora je osnovala Opštinski odbor na Žabljaku. Tom prilikom potpredsjednik Pozitivne Crne Gore i predsjednik novoosnovanog odbora, Mirečeta Tomčić je kazao da će ta partija raditi na snaženju infrastrukture, a kroz djelovanje u lokalnom parlamentu insistirati na rješavanju problema nezaposlenosti mladih, koji sve više odlaze iz Žabljaka.
Pozitivna osnovala Opštinski odbor na Žabljaku
Portal AnalitikaIzvor

Tomčić je dodao da se rješenja za oporavak  nalaze upravo u gradu, te da samo pravilnim korišćenjem i raspodjelom postojećih resursa, Žabljak može ponovo biti prepoznat kao jak poljoprivredni i turistički centar. Grad mora obezbjediti budućnost generacijama mladih, omogućiti im šansu za  zaposlenje kako bi ostajali i od svoga rada živjeli u svom gradu.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.