Rukomet

Bon: Crna Gora treba da je ponosna na rukometašice

Trener Krima Marta Bon nakon ubjedljivog poraza od Budućnosti u posljednjem meču Glavne runde Lige šampiona, sa oduševljenjem je pričala o igri, snazi i odnosu rukometašica Budućnosti, i to ne samo za sinoćnji meč.
Bon: Crna Gora treba da je ponosna na rukometašice
Portal AnalitikaIzvor

- Mislim da svi treba da učimo od Budućnosti, a Crna Gora treba da je ponosna na svoje rukometašice. Puno sreće želim Podgoričankama na fajnal-foru. 

A Radmila Petrović bila je u sastavu, ali nije igrala sinoć protiv Krima. Krilo neće biti na raspolaganju do kraja sezone jer je ostala u drugom stanju. U jednom periodu na terenu su bila dva desna krila (Mehmedović i Pavićević), što će vjerovatno biti slučaj u narednim mečevima. 

Budućnost će u četvrtfinalu igrati protiv Viborga. Posljednji put protiv Viborga ,,plave“ su igrale na jesen 2012. godine u grupnoj fazi. U gostima su Podgoričanke slavile 26:20, na svom terenu pobijedile 26:23. U sezoni 2010/11. takođe u grupnoj fazi u Podgorici je bilo 32:24, a u Viborgu 35:24 za Budućnost. U grupnoj fazi u novembru 2007. godine Viborg je na svom terenu slavio 36:29, a u Podgorici je bilo 31:31. 

(Pobjeda, Arena)

Portal Analitika