Košarka

Bošković: Treće mjesto je veliki uspjeh

Košarkašice Budućnost Volkana osvojile su bronzanu medalju! Podgoričanke su u reprizi utakmice za treće mjesto Regionalne lige iz prošle sezone uspjele da se osvete ekipi Celja i pobjedom protiv domaćina fajnal fora stignu do trećeg mjesta i naprave istorijski uspjeh.
Bošković: Treće mjesto je veliki uspjeh
Portal AnalitikaIzvor

- Dobiti Celje na njegovom parketu, uz to još na završnom turniru je pravi podvig. Iako moram istaći, da su protivnice bile oslabljene neigranjem Gajić, ali smo velikom borbenošću uspjeli da stignemo do velike pobjede – kazao je Goran Bošković, kormilar Podgoričanki, koji je tako u debitantskoj godini u ulozi trenera uspio da odmah stigne do medalje.

- Naravno da mi je drago da smo izuzetno uspješnu godinu krunisali medaljom u Regionalnoj ligi, što je veliki uspjeh za sve nas. Čestitke igračicama.

Prva kapitenka crnogorske reprezentacije nedavno je stigla u Budućnost kao akvizija za ispunjenje ciljeva, a upravo je Hajdana Radunović sinoć bila meč viner, postignuvši odlučujuće poene osam sekundi prije kraja.

- Presrećna sam pobjedom i osvajanjem trećeg mjesta. Igračice su se borile do posljednje sekunde, imale smo više želje i to je presudilo, a ne sreća koja je možda nedostajala Celju – kazala je Radunović, koja je medaljom na najbolji način označila povratak u matični klub nakon dvije decenije.

- Bila sam jako srećna što sam nakon 21 godinu ponovo u Budućnosti, što sam dio tima koji ima velike ambicije. Pokušala sam da dam što veći doprinos, a nakon poena osam sekundi prije kraja rekla sam sebi, juče sam promašila dva važna penala, danas ne smijem!

(Pobjeda, Arena)

Portal Analitika