Fudbal

Čak 42 igrača na širem spisku Rusije za meč sa CG

Fabio Kapelo, selektor Rusije, objavio je spisak od 42 igrača na koje računa za meč sa Crnom Gorom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 27. marta u Podgorici i prijateljski duel sa Kazahstanom 31. marta.
Čak 42 igrača na širem spisku Rusije za meč sa CG
Portal AnalitikaIzvor

Početak priprema zakazan je 23. marta. Interesantno, slavni italijanski stručnjak odbio je da objavi kada će skratiti spisak i izabrati putnike za meč u Podgorici. Ruski selektor se oslonio na snage iz domaćeg šampionata, a na spisku su samo tri igrača koji nastupaju van Rusije, bekovi Licov iz Benfike i Karavaev iz Dukle i napadač Čerišev iz Viljareala.

Za meč sa Crnom Gorom Kapelo je pozvao golmane Akinfejeva (CSKA), Gobulova (Dinamo Moskva), Lodigina (Zenit) i Rebrova (Spartak). U defanzivi Kapelo računa na Berezutskog, Ignjaševiča i Senikova (CSKA), Žirkova i Kozlova (Dinamo Moskva), Žirova (Volgar), Karavaeva (Dukla), Kambareva, Makejeva i Paršivlujka (Spartak), Licova (Benfika), Nabjulina (Rubin), Semekova (Terek) i Smolnjikova (Zenit). Kandidati za sredinu terena su Gazinski i Širokov (Krasnodar), Glušakov (Spartak), Grigorijev (Rostov), Denisov (Dinamo Moskva), Džagojev (CSKA), Oždoev, Kambalov (Rubin), Miran- čuk (Lokomotiva), Mogiljevec, Rjazanjcev i Šatov (Zenit). Napadači na raspolaganju Kapelu su Davidov, Krotov (Spartak), Džjuba, Polož (Rostov), Jefremov (CSKA), Jonov, Kokorin (Dinamo Moskva), Kanunjikov, Portnjagin (Rubin), Samedov (Lokomotiva), Tkačuk (Krila Sovjetov) i Čerišev (Viljareal). 

(Arena)

Portal Analitika