Društvo

Povoljni uslovi za vožnju

U većem dijelu zemlje danas su povoljni uslovi za vožnju, ali na sjeveru mjestimično ima poledice i smanjena je vidljivost zbog magle.
Povoljni uslovi za vožnju
Portal AnalitikaIzvor

Na putu Cetinje-Budva saobraćaj je obustavljen zbog klizišta u mjestu Markovići, a vozačima se savjetuje da koriste put kroz tunel Sozina, preko Paštrovačke gore i Cetinje-Njeguši-Kotor.

Kamionima sa prikolicom i šleperima nije dozvoljeno kretanje na putevima Pljevlja-Đurđevića Tara, Đurđevića Tara-Mojkovac, Pljevlja-Metaljka, Šavnik-Žabljak i Plužine-Šćepan polje.

Na magistralnom putu M-4 dionica Lipci-Grahovo u mjestu Donje Krivošije režim saobraćaja je, zbog radova, promijenjen sa tri na dvije saobraćajne trake, a dolaziće i do desetominutnih prekida za sve vrste vozila od deset do 11 i od 15 do 16 sati.

Na magistralnom putu Bar-Ulcinj, na lokalitetu Kruče, zbog sanacije klizišta promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično. (Portal RTCG)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.