Svijet

Putin: Nismo htjeli vojskom na Ukrajinu

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da nije bilo potrebe da se na Krim uputi povećan broj pripadnika ruskih snaga bezbjednosti.
Putin: Nismo htjeli vojskom na Ukrajinu
Portal AnalitikaIzvor

On je istakao da zvanična Moskva nije prekršila nikakve međunarodne zakone, koji se tiču vojske, od aneksije nekadašnjeg ukrajinskog poluostrva.

“NIje bilo potrebe da koristimo mogućnosti, a imali smo ih, za razmještanje naših snaga na teritoriji Ukrajine. Pošto postoji relevatna međunarodna opasnost, mogli smo da idemo 20.000 ljudi u našoj bazi na Krimu. Čak smo mogli da imamo i više vojnika. Ipak, nismo to uradili, a čak i da pošaljemo dodatne snage, ukupan broj neće biti veći od 20.000“, rekao je Putin. 

Predsjednik Rusije je ovo izjavio u dokumentarnom filmu “Krim, put do domovine“, koji je emitovan na ruskoj televiziji Rosija 1 u nedjelju. On je ponovio da je prevrat u Ukrajini organizovao Vašington. (B92)

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
n nuklaerno naoružanje u stanje
16.03.2015. 13:07

,,,On je ponovio da je prevrat u Ukrajini organizovao Vašington. .... VRLO VAZNO ZA NATOFILE ! ,,,,On je kazao da je Rusija bila spremna da stavi svoje nuklaerno naoružanje u stanje pripravnosti tokom prošlogodišnjih napetosti oko pripajanja Krima i svrgavanja bivšeg ukrajinskog predsjednika, prenose agencije.....da stavi svoje nuklaerno naoružanje u stanje pripravnosti .. nuklaerno naoružanje u stanje pripravnosti

1
0