Društvo

Učesnici MiMUN konferencije sjutra u parlamentu

Predsjednik Skupštine Crne Gore, Ranko Krivokapić, primiće sjutra studente učesnike konferencije MiMUN (Montenegro international Model United Nation), u organizaciji Studentske Asocijacija za Međunarodnu Saradnju (SAMS).
Učesnici MiMUN konferencije sjutra u parlamentu
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

SAMS je studentska organizacija osnovana na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore, sa ciljem promocije saradnje, kako među studentima iz Crne Gore tako i među onima iz inostranstva.

Cilj projekta MiMUN, je unaprijeđenje znanja o radu međunarodnih institucija, prvenstveno Ujedinjenih nacija, kao i stvaranje bolje saradnje među univerzitetima.

Treći put u Crnoj Gori održava se simulacija MiMUN koja će okupiti više od 70 učesnika/studenata, među kojima je 30 iz inostranstva, a u okviru konferencije predviđeno je da učesnike primi Krivokapić.

Iz kabineta predsjednika je saopšteno da će prijem i obraćanje Krivokapića učesnicima Konferencije biti otvoreni za javnost.

Izvor: MINA; foto: cdm.me

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.