Abiznis

ŠTAJNAKER: Neshvatljivo šta se dešava na prostoru Solane

Ambasadorka Njemačke u Crnoj Gori Gudrun Štajnaker kazala je da ne može da shvati i prihvati ono što se dogodilo na prostoru ulcinjske Solane.
ŠTAJNAKER: Neshvatljivo šta se dešava na prostoru Solane
Portal AnalitikaIzvor

“Do prije dvije godine ovdje se radilo, a sada više nema ničega. Uništeni su putevi, zgrade… Sve se uništava i pitamo se kako je to moguće. Neko mora da bude odgovoran. Naravno, nije na nama da utvrdimo ko je odgovoran – to je zadatak crnogorske vlade. Ako je onaj ko je upravljao izgubio koncesiju zbog stečaja, mora se identifikovati vlasnik zemljišta. Ako je to državno, onda država mora preuzeti odgovornost i brinuti se o Solani. To traže i Evropska komisija i Savjet Evrope, kao i međunarodna javnost“, kazala je Štajnaker.

Naglasila je da na području Solane posljednji put bila u oktobru i da se stanje od tada višestruko pogoršalo.

„Dakle, odluke moraju da se donesu i to brzo, jer više nema vremena”, istakla je Štajnaker i poručila da Njemačka ima veliki interes da se Solana sačuva.

(ul.-info.com)

 

 
 
 
Portal Analitika

Komentari (4)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
A Analitičar
16.03.2015. 18:50

Samo vi cenzurišite... Očekujete donaciju?

0
0
A Albanski LOBI,
15.03.2015. 20:00

...Dakle, odluke moraju da se donesu i to brzo, jer više nema vremena”, istakla je Štajnaker i poručila da Njemačka ima veliki interes da se Solana sačuva,, hahahaha. A kakovi to ,,,Njemačka ima veliki interes da se Solana sačuva,,.. Da nece SO da kupuje iz ulcinja ili da gaje farmu tica FLAMENGA -ajd polako na PRIGANICE.

0
1
P Pomalo Lud
15.03.2015. 19:24

Crnoj Gori bi bila neuporedivo manja šteta da je Baroviću svaki mjesec davala platu od 100 hiljada eura da ništa ne radi, nego što mu je dozvolila da radi ovo što je uradio ne samo sa solanom. Da sam Tužilac ja Gospodina Baroviće (a on nije jedini) ne bih gonio za lopovluk nego za radnje koje su ravne VELEIZDAJI Države. Prvi pokušaj objavljivanja ovoga komentara mi je odbijen, valjda da poštedimo duševnih bolova modern crnogorske "biznismene".

2
0
V Vladan
15.03.2015. 13:04

Zar ova gospođa nije hvalila Vladu prije par dana!!!!!!!!!!!!!!!

2
6