Fudbal

VIDEO: Runi nokautiran u svojoj kuhinji!

Fudbaler Mančester Junajteda Vejn Runi nokautiran je u svojoj vili poslije sparingovanja sa bivšim saigračem Filom Bardslijem!
VIDEO: Runi nokautiran u svojoj kuhinji!
Portal AnalitikaIzvor

Vejnu Runiju i Filu Bardsliju pala je na pamet slobodno možemo reći jako glupa ideja. Bivši saigrači iz Mančester Junajteda i dobri prijatelji u privatnom životu riješili su da malo sparinguju i to na vrlo ograničenom prostoru u Runijevoj kuhinji.

Obojica fudbalera vole boks i s vremena na vrijeme i uđu u ring, ali jedno je ograđeni ring koji služi samo za to, uz zaštitne kacige, a nešto sasvim drugo ovo što im je palo na pamet. 'Meč' je trajao malo duže od minuta, a završio se tako što je Bardsli 'prosuo' Runija, koji je nepomično ostao da leži na podu.

Kao što vidite, malo je falilo da Englez udari glavom u namještaj i možda zaradi i ozbiljnu povredu! Inače, ovaj video je jutros objelodanio engleski San, a sniman je navodno u Runijevoj vili, dan poslije poraza Junajteda od Svonsija. Jedan od očevidaca je izjavio za San kako su se svi uplašili kada je Runi ostao nepomično da leži i da su u trenutku shvatili kako je ovo bila glupa ideja. (sportske.net)

Portal Analitika