Politika

Đukanović i Vujanović uputili telegrame saučešća Vučiću i Nikoliću zbog tragedije u Srbiji

Predsjednik Vlade Milo Đukanović je, povodom tragičnog helikopterskog udesa u kojem je smrtno stradalo sedam osoba, među kojima i jedna beba,uputio telegram sa izrazima saučešća predsjedniku Vlade Republike Srbije Aleksandru Vučiću.
Đukanović i Vujanović uputili telegrame saučešća Vučiću i Nikoliću zbog tragedije u Srbiji
Portal AnalitikaIzvor

„Obavljajući svoju humanu misiju, kao i nebrojeno puta do tada, pripadnici Vojske Srbije i zdravstveni radnici iz Novog Pazara izgubili su svoje živote u pokušaju da spasu životno ugroženu bebu. Padom helikoptera porodice nastradalih su izgubili svoje najmilije, a građani Srbije svoje hrabre i odgovorne građane.

U ovim teškim trenucima, u ime Vlade i građana Crne Gore, kao i u svoje ime, izražavam najdublje saučešće porodicama nastadalih i svima koje je ova teska nesreća pogodila“ – navedeno je u telegramu premijera Mila Đukanovića.

Predsjednik Filip Vujanović je u ime građana Crne Gore i svoje ime uputio telegram saučešća predsjedniku Srbije Tomislavu Nikoliću  i porodicama tragično stradalih lica.

Foto: novosti.rs

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.