Društvo

Uskoro jednom trakom kroz Markoviće

Privremeni saobraćaj na magistralnom putu Cetinje-Budva, u mjestu Markovići, trebalo bi da bude uspostavljen narednih dana.
Uskoro jednom trakom kroz Markoviće
Portal AnalitikaIzvor

U toku su radovi, kako bi se što prije osposobila traka za prelaz putničkih automobila.

Teren svakodnevno obilaze stručnjaci iz Crne Gore i Srbije, a za igradnju cjelokupne konstrukcije biće potrebno, kažu, nekoliko mjeseci.

"Moramo da ugradimo dva propusta, nakon čega ćemo da ugradimo malo materijala i na taj način ćemo osposobiti ovu dionicu puta za saobraćaj malih vozila. Uporedo sa ovim radovima, rade se i geoistražni radovi. Već se projektuje konstrukcija, tako da ćemo vrlo brzo dobiti konačno rješenje konstrukcije i preći na izvođenje radova", saopštio je za Televiziju Crne Gore Dušan Kokić iz Direkcija za saobraćaj.

Izvor: rtcg.me

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.