Svijet

Naslovna strana o kojoj bruje društvene mreže

Magazin "Tajm" (Time) juče je otkrio naslovnu stranu za svoj broj koji izlazi 23. marta, a na kojoj se nalazi Hilari Klinton.
Naslovna strana o kojoj bruje društvene mreže
Portal AnalitikaIzvor

Bivša državna sekretarka na njoj je samo silueta, a ono što je zaintrigiralo ljude na društvenim mrežama jeste činjenica da joj vrhovi slova "M" iz riječi "TIME" izgledaju kao rogovi na glavi.

Komentatori na internetu odmah su to povezali s nedavnim neprilikama koje je Klinton imala oko korištenja privatne adrese elektronske pošte, što je podstaklo "Time" da na ovaj način pošalje suptilnu poruku .

Ipak, uredništvo se ubrzo oglasilo kako bi objasnilo da se ne radi ni o čemu ličnom i da ovo definitivno nije prva naslovnica na kojoj osoba ima "rogove". Potkrijepili su to s čak 34 dokaza...

Osim toga, napominje se da je fotografija siluete originalno takva, odnosno da je oni nisu dirali, već samo postavili na prvu stranicu novog broja.

1403hilari
Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.