Društvo

UCG poklonio 360 knjiga nikšićkoj Gimnaziji

Univerzitet Crne Gore (UCG) poklonio je 360 udžbenika iz raznih oblasti nikšićkoj Gimnaziji „Stojan Cerović“, a takva donacija do kraja školske godine biće uručena i ostalim gimnazijama u državi.
UCG poklonio 360 knjiga nikšićkoj Gimnaziji
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Upravnog odbora UCG, Duško Bjelica, uručio je donaciju i kazao da im je želja da se budući studenti blagovremeno edukuju sa gradivom koje će kasnije izučavati.

„ Donacija je nastala kroz započetu reformu UCG koju sprovodi rektorka Radmila Vojvodić, a prve knjige podijeljene su podgoričkoj i nikšićkoj Gimnaziji“, rekao je Bjelica.

Direktor Gimnazije, Žarko Raičević, kazao je da je riječ o dobrom primjeru saradnje, dodajući da su učenici i profesori dobili literaturu koja im je veoma potrebna.

Raičević je podsjetio da je nikšićka Gimnazija, koju sada pohađa oko 1,2 hiljade učenika, već 101 godinu luča u crnogorskom obrazovnom sistemu.

Mina 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.