Muzika

Spring Break Montenegro 2015: Spektakl na Kamenovu 13. i 14. juna!

Već tradicionalno, početak ljetnje sezone će biti u znaku petog po redu Spring Break Montenegro festivala, koji će i ove godine na plaži Kamenovo osigurati dobar provod za sve ljubitelje elektronskog zvuka i to 13. i 14. juna, saopštili su organizatori Portalu Analitika.
Spring Break Montenegro 2015: Spektakl na Kamenovu 13. i 14. juna!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Za prošlogodišnji festival je vladalo veliko interesovanje - čak 12,000 posjetilaca iz Crne Gore i regiona je uživalo u kombinaciji elektronske, rok i hip-hop muzike.

badcopy13mart

- Na samom početku ovogodišnjih aktivnosti, za svu našu vjernu publiku, pripremili smo specijalne poklon cijene dvodnevnih karata, koje će biti dostupne od 13. do 27. marta - za samo 7 eura - što je polovina od standardne cijene paketa. Svi zainteresovani, karte mogu kupiti širom Crne Gore na svim prodajnim mjestima „Štampe“ i „Tabacco Press“. Više informacija o prodajnim mjestima na www.gigstix.me - precizirali su organizatori.

Oni napominju da će sami lajnap festivala, kao i sve dodatne informacije, uskoro biti dostupne na sajtu www.sbm.co.me i Facebook stranici fb.me/springbreakmontenegro.

A.P.

Portal Analitika