Abiznis

DHL otvara poslovnicu u Atlas Capital Centru

Kompanija Deutsche Post DHL sjutra će otvoriti poslovnicu u Atlas Capital Centru u Podgorici, najavljeno je iz te kompanije.
DHL otvara poslovnicu u Atlas Capital Centru
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Poslovnica će biti otvorena u Diplomatskoj kuli, gdje će, kako se navodi u saopštenju, građanima biti ponuđene najsavremenije usluge transporta i logistike.

“U novootvorenoj poslovnici klijenti DHL-a će biti u mogućnosti da predaju i preuzmu pošiljke, uz svu neophodnu pomoć u pakovanju i pripremi prateće dokumentacije, kao i da se detaljno informišu o procesima i neophodnoj dokumentaciji za izvoz u sve zemlje svijeta i svim drugim uslugama kompanije DHL”, navodi se u saopštenju, prenosi Mina-business.

U novoj poslovnici DHL-a postojaće i opcija zakazivanja termina za preuzimanje uvozne pošiljke kao i da organizacija carinjenja robe na podgoričkom aerodromu.

“U želji da dodatno unaprijedi kvalitet svojih usluga, DHL svojim klijentima u Crnoj Gori omogućava transport dokumenata i paketa putem kurirske usluge ,,od vrata do vrata”, kao i kompletna transportna i logistička rješenja”, najavili su iz te kompanije.

Oni su objasnili da DHL pruža usluge transporta pošiljaka "on line” prodavnica, a nudi i transportna i logistička rješenja za mala i srednja preduzeća.

DHL, kako su podsjetili, već 19 godina djeluje na teritoriji Crne Gore.

“Harmonizovana DHL-ova mreža povezuje Crnu Goru sa više od 220 zemalja i teritorija na veliko zadovoljstvo svih klijenata i korisnika usluga”, navodi se u saopštenju.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.