Zabava

Stevović: Veliko iskustvo sa snimanja američkog blokbastera Fast&Furious7

Crnogorska manekenka Maja Stevović, priča za Portal Analitika o iskustvu sa snimanja američkog blokbakstera Fast and Furios7, u kome glavnu ulogu igra čuveni glumac Vin Dizel. Stevović se u filmu, snimanom u Dubaiju, pojavila kao statista u tri scene.
Stevović: Veliko iskustvo sa snimanja američkog blokbastera Fast&Furious7
Portal AnalitikaIzvor

“Bila sam veoma srećna što ću se pojaviti u tome filmu. Učestvovala sam tri dana na snimanju ,u tri scene. Bila sam u blizini Vina Dizela, bio je tu naravno. Prva scena mi je bila na jahti, druga u nekoj hacijendi i treća na plaži sa automobilima. Vidjećemo koliko ću se sekundi pojaviti na filmu. To je bilo veliko novo radno iskustvo za mene”, kaže Stevović.

Maja, inače rođenja Žabljačanka, se modelingom bavi od svoje 18-te godine.

maja2“ Kada sam počela da se bavim tim poslom, to je za mene bio hobi, a već sada je to moja profesija. Moja matična agencija se nalazi u Srbiji, tako sam i prvu svoju modnu reviju odradila u toj državi. Radila sam u Dubaiju tri mjeseca, poslije toga odradila par reklama u Grčkoj. I nakon toga, otputovala za Kinu i tamo se zadržala se tri  i po mjeseca. I sada sam u Podgorici, pripremam se za svjetski izor Miss Diamond of the World - koji će se održati u maju mjesecu u Alžiru, priča u jednom dahu Maja.

Trenutno želi da bude jedno vrijeme sa svojom porodicom, i  da poradi jos na svojoj figuri .

“A nakon toga izbora, cu opet otputovativan zemlje. Nakon moga povratka iz Kine i predstavljanja na ovome poznatom filmu, počele su da pršte razne ponude, navela je Stevović.

Snimanje sedmog nastavka popularne franšize filma je počelo u septembru 2013. Međutim snimanje je prekinuto u decembru 2013, zbog smrti glumca Pol Vokera. U naše bioskope film stiže početkom aprila.

maja1
Portal Analitika