Politika

Slobodan Radović jednoglasno izabran za predsjednika OO DPS Herceg Novi

Nakon održane Prve izborne konferencije DPS Herceg Novi , u susret Kongresu DPS-a Crne Gore, danas je održana konstitutivna sjednica novoizabranog Opštinskog odbora DPS Herceg Novog, na kojoj je za novog predsjednika OO DPS Herceg Novi jednoglasno izabran Slobodan Radović Krušo, nosilac liste DPS -a na nedavno održanim lokalnim izborima u ovom gradu.
Slobodan Radović jednoglasno izabran za predsjednika OO DPS Herceg Novi
Portal AnalitikaIzvor

Za izbor na ovu važnu funkciju, Radović je prethodno dobio jednoglasnu  saglasnost  Predsjedništva DPS Crne Gore. Izborni rezultat koji je DPS Herceg Novi ostvarila  na decembarskim lokalnim izborima, poslije 14 godina opozicionog djelovanja, velika je pobjeda tima naše partije, reprezentativne liste, a posebno nosioca liste, što ga je, između ostalog i preporučilo za ovu funkciju.

Zahvaljujući se na jednoglasnoj podršci članova Opštinskog Odbora, Slobodan Radović je predložio i prošireni sastav Izvršnog odbora u kojem su zastupljeni mladi, žene i odbornički klub, uz vođenje računa o teritorijalnoj zastupljenosti. Istakao je posebno zahvalnost dosadašnjem predsjedniku Zoranu Bošnjaku za njegov uspješni mandat.

Na današnjoj sjednici je posebno naglašena podrška integracijama Crne Gore u NATO savez, cijeneći interes cjelovitosti države Crne Gore i bezbjednosti i sigurnosti svih njenih građana.

Portal Analitika