Marketing

Plantaže organizuju radionicu „Putevi Vranca“ u subotu

U okviru Salona vina, “13. jul Plantaže” će realizovati radionicu pod nazivom "Putevi Vranca" u subotu u 17 sati u Hard Rock Caffe-u, saopšteno je iz pomenute kompanije.
Plantaže organizuju radionicu „Putevi Vranca“ u subotu
Portal AnalitikaIzvor

„Radionicu, koja će biti otvorena za sve zainteresovane učesnike Salona, će voditi dr Vesna Maraš, direktorica Razvoja i investicija i Biljana Knežević, direktorica Proizvodnje i prerade. Ovom prilikom će biti riječi o porijeklu Vranca kao vinske sorte, njegovim putevima i širenju u zemlje regiona, projektu klonske selekcije na kojoj radi služba razvoja Plantaža, a u drugom dijelu će biti prezentovana tri vina iz Starog podruma “Lješkopolje”, koja Plantaže planiraju da puste u prodaju u ograničenim serijama od nekoliko hiljada flaša, namijenjenim isključivo renomiranim ugostiteljskim objektima“, navodi se u saopštenju.

Kompanija “13. jul Plantaže” će i ove godine zauzeti značajno mjesto na V Internacionalnom salonu vina „Monte Vino“ Podgorica 2015. godine koju organizuje Nacionalno udruženje someliera Crne Gore. Manifestacija će se održati 13. i 14. marta 2015. godine, u petak i subota, u Atlas capital centru u Podgorici.

„Na Salonu će takođe biti održana promocija voćne rakije “Breskva”, napravljene savremenom tehnologijom od voća brižljivo odnjegovanog u voćnjaku Plantaža. Ova rakija se pod sloganom “Stigla je… Miriše na sreću.”,  premijerno na Salonu prezentuje podgoričkoj publici, a posjetioci će biti u prilici da uživaju i u ukusima vrhunskih vina iz široke palete proizvoda kompanije “13. jul Plantaže”“, objašnjeno je u saopštenju.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.