Abiznis

Novosel: Radovi na Plavim horizontima počinju na jesen (VIDEO)

Predsjednik Opštine Tivat Ivan Novosel najavio je danas da građevinski radovi na izgradnji luksuznog turističkog kompleksa na Plavim horizontimana od strane Qatari Diar-a definitivno počinju na jesen. Novosel je kazao da je od izvršnog direktora katarske kompanije dobio informaciju da je u toku faza pripremnih radova i da su oni već predali zahtjev Ministarstvu turizma i održivog razvoja za dobijanje građevinske dozvole.
Novosel: Radovi na Plavim horizontima počinju na jesen (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

"Sve one špekulacije koje su se pojavljivale u medijima i javnosti za odustajanje Qatari Diar-a od projekta i njihovog odlaska iz Crne Gore ne stoje. Imovinski odnosi koji su bili problem i prepreka realizaciji ovog projekta su riješeni. Prostor na kojem treba da se gradi hotel je imovinski "čist", tako da su se stvorili svi preduslovi da taj projekat krene", istakao je Novosel.

Predsjednik Opštine Tivat je rekao da ima obećanje investitora da će projekat krenuti dobrom dinamikom, te da će se iznenaditi brzinom radova, kvalitetom gradnje i izgledom objekta.

"Izršni direktor Qatari Diar-a je u Tivtu. U gradu je sa porodicom, tako da je i to dodatna garancija da će to duže da traje. Znamo da su radnici koji su bili ostali bez posla, ponovo vraćeni na radna mjesta. Imamo informaciju da će da zadrže kancelariju koja se nalazi u centru grada, a da će drugu otvoriti na lokaciji gradilišta na Plavim horizontima. S obzirom na renome ove kompanije, očekujem da to biti intenzivna i kvalitetna gradnja", poručio je Novosel.

 

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.