Sci/Tech

Stiže Android opcija o kojoj svi pričaju

Iako smo je odavno sreli na Androidima sa dorađenim softverom, ova opcija u "stock" Android tek treba da stigne.
Stiže Android opcija o kojoj svi pričaju
Portal AnalitikaIzvor

Sljedeća Google Android verzija, ne Android 5.1 koji je predstavljen 10. februara, mogla bi doneti podršku za "multi-window", odnosno istovremeno pokretanje više aplikacija u prozorima na jednom displeju. 

Ovo Samsung, LG, Alcatel i drugi Androidi imaju kao dodatak proizvođača na osnovni Android OS, ali bi Google sad prvi put tu opciju mogao da ubaci na osnovni (stockVanilla) Android, pa bi "multi-window" mogli da imaju svi Androidi. 

Najava ove opcije izazvala je veliki broj pozitivnih komentara korisnika Androida, koji bi očigledno rado koristili dvije odvojene aplikacije na jednom ekranu. Forumi su preplavljeni predlozima Googleu kako da unaprijedi već postojeća "multi-window" rješenja i šta bi novo u toj opciji korisnici voljeli da vide. (B92)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.