Abiznis

Sjutra Sajam hrane u Budvi

Sajam hrane u Budvi, 41. po redu, održaće se od 12. do 14. marta, na Jadranskom sajmu. Sajam će otvoriti generalna direktorka Direktorata za poljoprivredu i ribarstvo Danijela Stolica, a svečano otvaranje predviđeno je sjutra, 12. marta u 11,00h.
Sjutra Sajam hrane u Budvi
Portal AnalitikaIzvor

Ovogodišnji Sajam hrane, kako su najavili organizatori manifestacije, biće fokusiran na promociju tradicionalnih i kvalitetnih domaćih proizvoda. Učešće malih proizvođača podržalo je Ministarstvo poljoprivrede, kako bi im pomogli da promovišu svoje proizvode i pronađu nova tržišta, naročito u okviru turističke privrede. 

U okviru trodnevne manifestacije, biće održani i okrugli stolovi i predavanja na teme vezane za dostizanje višeg kvaliteta domaćih proizvoda, udruživanje poljoprivrednika, značaj i potencijale tradicionalnih proizvoda, mogućnosti brendiranja. U organizaciji Mađarske trgovinske kuće i Ambasade Mađarske biće održan poslovni forum na kome će biti predstavljena značajna iskustva te zemlje u proizvodnji hrane, tehnologijama, kao i mogućnosti za saradnju sa Crnom Gorom. Na prostoru sajmišta organizovaće se i degustacija tradicionalne hrane i pića.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.