Zabava

Podgorica: Prvi međunarodni festival salse

Podgorica će, u organizaciji Udruženja ljubitelja kubanske i argentinske kulture "Buena Vista", pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Podgorice a uz pomoć Delta City shopping malla i event centra "Balkan", od 13.-15. marta biti domaćin prvog međunarodnog festivala salse u Crnoj Gori. (www.cubamonte.me)
Podgorica: Prvi međunarodni festival salse
Portal AnalitikaIzvor

U okviru festivala biće organizovane radionice salse i ostalih kubanskih plesova kao i plesne večeri sa istom tematikom. Radionice će voditi nekoliko kubanskih instruktora, među kojima su i najveća svjetska imena kad su kubanski plesovi u pitanju, kao i instruktori iz okruženja (Srbija, Bosna i Hercegovina…), ljudi koji su najzaslužniji za popularnost salse u ovom dijelu Evrope. 

"Uz sve ovo, svi građani Podgorice će imati priliku da besplatno nauče svoje prve salsa korake od kubanskih instruktora u petak, 13. marta, u 19h, na Trgu Republike, kada će u sklopu festivala biti organizovan javni besplatni čas za sve zainteresovane, koji će voditi neki od kubanskih instruktora koji će biti gosti festivala", navodi se u saopštenju.

 
 
Portal Analitika