Muzika

Predstavljanje Knezove pjesme „Adio“ 21. marta u Podgorici

Crna Gora će svoju pjesmu za 60. Eurosong predstaviti u subotu 21. marta u Podgorici, uz direktan prenos na TVCG1.
Predstavljanje Knezove pjesme „Adio“ 21. marta u Podgorici
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Naš predstavnik, Nenad Knežević Knez na tom takmičenju izvešće pjesmu „Adio“, koju je komponovao Željko Joksimović, dok su tekst napisali Marina Tucaković i Dejan Ivanović.

“Veoma sam zadovoljan kompozicijom s kojom će se naša zemlja predstaviti i mogu da kažem da su reakcije onih koji su imali prilike da je čuju, već na prvo slušanje izuzetno pozitivne, što nam uliva optimizam da ćemo u Beču ostvariti dobar rezultat”, kaže Knez.

On je dodao da vjeruje da će i domaća javnost prepoznati profesionalizam cijelog kreativnog tima i da ćemo imati nepodijeljenu podršku u predstavljanju Crne Gore na Evroviziji.

Tokom sljedeće sedmice trebalo bi da bude završen i video spot koji će, ovog puta, iz eksterijera biti preseljen u studijski prostor.

“Očekuje nas mnogo posla do Eurosonga. Pored redovnih obaveza koje nameće tim iz organizacije takmičenja, potrudićemo se da što bolje i što dalje predstavimo našu pjesmu. “Mala Evrovizija” priprema se za 18. april, kada se u Amsterdamu odrzava koncert na kome svake godine nastupe gotovo svi izvođači koji se mjesec dana kasnije nađu na velikoj sceni Eurosonga. Nakon toga dolazi i Eurovision party u Londonu, a organizatori obje manifestacije snose troškove boravka za sve učesnike”, naveo je Knez.

Crna Gora je proslogodisnjom numerom “Moj svijet”, Sergeja Ćetkovića, prvi put uspjela da se plasira u finale Pjesme Evrovizije. Jedan cilj je ispunjen, ali dolaze novi.

“Želja nam je da se, prije svega, što bolje pokažemo u Beču, a ljudi koji su u našoj delegaciji svojim iskustvom i kreativnošću sigurno će doprinijeti da svoj plan realizujemo. Pokusaćemo da, uz pomoć svih subjekata koji kroz ovaj projekat prepoznaju dobru promociju naše zemlje, pokrijemo sve troškove koje ovo tamičenje iziskuje”, najavio je Knez.

Ove godine, Crna Gora nastupiće u drugoj polufinalnoj večeri, koja je na programu 21. maja.

rtcg.me

Portal Analitika