Zabava

Muškarcima nije važno da li je žena duhovita, ali evo šta jeste

Rezultati nedavnog istraživanja su pokazali da muškarci ne žele duhovitu ženu, već onu koja će se smijati njihovim šalama i pred kojom će “zablistati”.
Muškarcima nije važno da li je žena duhovita, ali evo šta jeste
Portal AnalitikaIzvor

Univerzitet u Majamiju sproveo je istraživanje koje je obuhvatilo 80 muškaraca i žena, a rezultati su pokazali da ako želite da ga impresionirate ne pokušavajte vi da budete duhoviti, već se smijte njegovim šalama. 

Od ispitanika se očekivalo da odrede koliko im je važno da partner umije da ih nasmije, ali i koliko im je važno da ih partner smatra duhovitim. Ispostavilo se da je ženama važnije da je njihov muškarac duhovit, dok muškarci žele da budu duhoviti. 

Ženama je jedna od najpoželjnijih osobina na muškarcima upravo duhovitost, a žene sposobnost muškarca da ih nasmije doživljavaju kao znak njihove inteligencije. (B92)

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
J Ja
11.03.2015. 13:40

E evo, samo me uključite i isključite kako i kada vama odgovara i biću savršena.

4
0