Krušić u petak protiv Marjanovića: Želja su mi velike borbe i mečevi sa najboljima!

Crnogorski kik bokser Boban Krušić boriće se u petak u Sarajevu protiv Denisa Marjanovića iz Bosne i Hercegovine, na borilačkoj manifestaciji Fajnal fajt čempionšip /Final fight championship-FFC 7/, saopšteno je iz njegovog štaba.
Krušić u petak protiv Marjanovića: Želja su mi velike borbe i mečevi sa najboljima!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Navodi se da će meč biti održan u disciplini K1, u kategoriji do 85 kilograma. Krušić, član podgoričkog kluba Gou džim /Go gym/ kazao je da se prvi put u karijeri osjeća maksimalno spreman, navodeći da je pripreme odradio u klubu.

Prema njegovim riječima, kondicioni i bazični dio završio je sa Nemanjom Markovićem, a tehničko-taktički dio sa trenerom Srđanom Jokićem.

"Dio priprema odradio sam i u prijateljskom klubu u Sarajevu, kod Dževada Poturka. Očekujem dobar meč. Marjanović je malo niži od mene, slovi za izuzetno čvrstog borca. Nije previše tehnički potkovan i to bio mogla da bude moja prednost. Sve zavisi kako se otvori meč. Moje ambicije su najveće, da idem ka vrhu. Želja su mi velike borbe i mečevi sa najboljima", kazao je Krušić na konferenciji za novinare, prenosi Mina.

On je podsjetio da drugi put učestvuje na tom turniru, navodeći da će biti jedini predstavnik Crne Gore u Sarajevu.

Prema njegovim riječima, na turniru se očekuje učešće Dževada Poturka, Frenka Munjoza, Igora Emkića, Elvira Mehića i Tomislava Spahovića.

Trener crnogorskog borca, Srđan Jokić, kazao je da je zadvoljan odrađenim pripremama, navodeći da očekuje da Krušić pruži maksimum.

"Marjanović je kvalietan, iskusan i zreo protivnik. Respektujrmo njegovu snagu, očekujemo neizvjestan meč, ali mi idemo na pobjedu. Siguran sam da ćemo se pokazati u najboljem svjetlu. Očekujem od Krušića da se izbori za nastavak ugovora sa FFC i sa još jednom ili dvije pobjede dobije priliku da se bori za pojas", rekao je Jokić.

On je naglasio da je Marjanović iskusan borac, koji ima tri profesionalna pojasa u federacija WK, WKU i WAKO.

"Nastupao je i za K1, borio se i protiv Ibrahima Elbunija, koji slovi za jednog od najboljih boraca na svijetu u kategoriji do 85 kilograma. Naša je želja da sa njim radimo za šampionski pojas", kazao je Jokić.

Početak manifestacije u sarajevskoj Skenderiji zakazan je za 20 sati, dok se borba Krušića i Marjanovića očekuje oko 22 sata.

Portal Analitika